Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6356
Назва: Опис до патенту на корисну модель № 79095 "Спосіб підготовки кукурудзи молочно-воскової стиглості до зберігання"
Автори: Стручаєв, К. М.
Ялпачик, Володимир Федорович
Ялпачик, Владимир Федорович
Yalpachyk, Volodymyr
Стручаєв, Микола Іванович
Стручаев, Николай Иванович
Struchaiev, Mykola
Гвоздєв, О. В.
Ключові слова: харчова промисловість;консервування;плодова продукція;овочева продукція;заморожування
Дата публікації: 2007
Короткий огляд (реферат): Запропонований винахід, що описується, відноситься до харчової промисловості, а саме до способів консервування плодової та овочевої продукції шляхом заморожування, і може бути використаний на консервних та холодильних підприємствах
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6356
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
пат. 79095.pdf166.08 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.