Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/62
Назва: Подрібнення м’яса у кутері: бібліографічний список літератури 1996-2010 рр.
Автори: Мартинов, Володимир Іванович
Мартынов, Владимир Иванович
Martynov, Volodymyr
Бойко, Валентин Семенович
Boiko, Valentyn
Ключові слова: подрібнення м'яса
Дата публікації: 2011
Видавництво: ТДАТУ; наук. бібліотека
Опис: Бібліографічній опис видань виконано мовою оригіналу відповідно до ДСТУ ГОСТ 7.1:2006 «Бібліографічній запис. Бібліографічній опис. Загальні вимоги та правила складання». Деякі відхилення від стандарту зумовлені специфікою матеріалів. Cписок стане у нагоді науковцям, викладачам, студентам ТДАТУ.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/62
Розташовується у зібраннях:Тематична бібліографія

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Podribnennya m`yasa u kuteri bibliografichniy.doc107 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.