Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/62
Назва: | Подрібнення м’яса у кутері: бібліографічний список літератури 1996-2010 рр. |
Автори: | Мартинов, Володимир Іванович Мартынов, Владимир Иванович Martynov, Volodymyr Бойко, Валентин Семенович Boiko, Valentyn |
Ключові слова: | подрібнення м'яса |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | ТДАТУ; наук. бібліотека |
Опис: | Бібліографічній опис видань виконано мовою оригіналу відповідно до ДСТУ ГОСТ 7.1:2006 «Бібліографічній запис. Бібліографічній опис. Загальні вимоги та правила складання». Деякі відхилення від стандарту зумовлені специфікою матеріалів. Cписок стане у нагоді науковцям, викладачам, студентам ТДАТУ. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/62 |
Розташовується у зібраннях: | Тематична бібліографія |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Podribnennya m`yasa u kuteri bibliografichniy.doc | 107 kB | Microsoft Word | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.