Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6236
Назва: | Бульбоплідні культури |
Автори: | Попазова, Ганна Дмитрівна Попазова, Анна Дмитриевна Popazova, Hanna Білоусова, Зоя Володимирівна Белоусова, Зоя Владимировна Bilousova, Zoia |
Ключові слова: | бульбоплідні культури;технології вирощування;землеробство;картопля;батат;маніок;ямс;таро |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Мелітополь: ТДАТУ |
Серія/номер: | Технології вирощування, Вип. 4; |
Короткий огляд (реферат): | У світовому землеробстві вирощується багато бульбоплідних культур. Найпоширенішими з яких є картопля, батат, маніок, ямс, таро. У багатьох країнах вони мають надзвичайно велике значення у харчуванні людей. Картопля є найбільш поширеною бульбоплідною рослиною, яка широко розповсюджена у північній та південній Америці, Європі, Азії, Африці та Австралії. Батат, або його ще називають солодкою картоплею, в основному вирощують в Індії, Китаї, Індонезії, південній Америці та Африці. Маніок поширений у південній Америці, Африці та Азії. Ямс вирощують у багатьох країнах Африки, а таро – Африці, Китаї, Індії, Індонезії та Японії. За посівними площами та валовими зборами бульб найбільш поширеною у світі є картопля |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6236 |
Розташовується у зібраннях: | Тематична бібліографія |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
бульбоплідні.pdf | 719.55 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.