Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6236
Назва: Бульбоплідні культури
Автори: Попазова, Ганна Дмитрівна
Попазова, Анна Дмитриевна
Popazova, Hanna
Білоусова, Зоя Володимирівна
Белоусова, Зоя Владимировна
Bilousova, Zoia
Ключові слова: бульбоплідні культури;технології вирощування;землеробство;картопля;батат;маніок;ямс;таро
Дата публікації: 2019
Видавництво: Мелітополь: ТДАТУ
Серія/номер: Технології вирощування, Вип. 4;
Короткий огляд (реферат): У світовому землеробстві вирощується багато бульбоплідних культур. Найпоширенішими з яких є картопля, батат, маніок, ямс, таро. У багатьох країнах вони мають надзвичайно велике значення у харчуванні людей. Картопля є найбільш поширеною бульбоплідною рослиною, яка широко розповсюджена у північній та південній Америці, Європі, Азії, Африці та Австралії. Батат, або його ще називають солодкою картоплею, в основному вирощують в Індії, Китаї, Індонезії, південній Америці та Африці. Маніок поширений у південній Америці, Африці та Азії. Ямс вирощують у багатьох країнах Африки, а таро – Африці, Китаї, Індії, Індонезії та Японії. За посівними площами та валовими зборами бульб найбільш поширеною у світі є картопля
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6236
Розташовується у зібраннях:Тематична бібліографія

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
бульбоплідні.pdf719.55 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.