Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6196
Назва: | Матеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ (присвячується 80-річчю Запорізької області за підсумками наукових досліджень 2018 року). Факультет агротехнологій та екології: збірник тез доповідей |
Ключові слова: | зберігання шпинату;розробка рецептури;рибо-рослинні консерви;білкововмісні добавки з гороху;варені ковбаси;виробництво концентратного яблучного соку;інновації у виробництві смузі;виробництво сливового соку замороженого;використання грибів при виготовленні соусів;двошаровий мармелад;крохмальні сиропи;зберігання вишневих джемів;пектиновмісне плодове пюре;80 років Запорізькій області;восьмидесятиріччя Запорізької області |
Дата публікації: | 19-лис-2018 |
Видавництво: | ТДАТУ |
Короткий огляд (реферат): | У збірнику представлено виклад тез доповідей і повідомлень поданих на всеукраїнську науково-технічну конференцію магістрантів і студентів Таврійського державного агротехнологічного університету |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6196 |
Розташовується у зібраннях: | Конференції студентів та магістрантів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
АТЕ -77стр.pdf | 1.59 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.