Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6163
Назва: Методика проведення енергетичної оцінки технологічних ліній заготівлі та зберігання рослинної сировини
Автори: Мілько, Дмитро Олександрович
Милько, Дмитрий Александрович
Milko, Dmytro
Ключові слова: зберігання кормів;заготівля кормів;енергетичні витрати;енергоємність сховищ кормів
Дата публікації: 2016
Серія/номер: Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Технічне забезпечення виробництва органічної продукції та біопалив в АПК»в рамках XXVІІI Міжнародної агропромислової виставки "АГРО-2016" (08–11 червня 2016 р.);(С. 149-151)
Короткий огляд (реферат): Застосування запропонованої методики та коефіцієнта енергетичної ефективності дозволить здійснити комплексну оцінку технологічних процесів та технічних засобів для заготівлі та зберігання рослинної сировини, що в свою чергу забезпечить зниження витрат на виробництво кормів та підвищення їх якості.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6163
Розташовується у зібраннях:кафедра Технічний сервіс та системи в АПК

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
25-149-151.pdf247.11 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.