Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6138
Назва: | Опис до патенту на корисну модель № 131543 "Пристрій для визначення коефіцієнта теплопровідності харчових продуктів при мінусових температурах" |
Автори: | Стручаєв, Микола Іванович Стручаев, Николай Иванович Struchaiev, Mykola Загорко, Надія Петрівна Загорко, Надежда Петровна Zahorko, Nadiia Тарасенко, Віра Григорівна Тарасенко, Вера Григорьевна Tarasenko, Vira Постол, Юлія Олександрівна Постол, Юлия Александровна Postol, Yuliia Гарнага, Владислав Валерійович Гарнага, Владислав Валерьевич Harnaha, Vladyslav |
Ключові слова: | вимірювальна техніка;вимірювальний міст-потенціометр;датчики вимірювання температури;секундомір;посуд Дьюара;коефіцієнт теплопровідності харчових продуктів |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Міністерство економічного розвитку і торгівлі України |
Короткий огляд (реферат): | Пристрій для визначення коефіцієнта теплопровідності харчових продуктів при мінусових температурах містить вимірювальний міст-потенціометр з джерелом живлення та перемикачем, зразок харчового продукту, датчики вимірювання температури, секундомір. При цьому зразок харчового продукту зі встановленими в ньому через визначену відстань, починаючи від центру до поверхні, декількома термопарами, градуйованими в інтервалі температур від плюс 50 до мінус 50 °C, встановлено в посудину Дьюара з низькокиплячою рідиною. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6138 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
патен 131543 январь 2019.pdf | 391.26 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.