Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6126
Назва: Вода і водні ресурси в технологічних процесах підприємств АПК: навчальний посібник
Автори: Мовчан, Сергій Іванович
Мовчан, Сергей Иванович
Movchan, Serhii
Болтянська, Наталя Іванівна
Болтянская, Наталья Ивановна
Boltianska, Natalia
Ключові слова: техніка поливу;класифікація водних ресурсів;види водоспоживання;основні споживачі води;осушувальна меліорація;зрошувальна меліорація;режим зрошення;студент;види осушення
Дата публікації: 2019
Видавництво: Люкс
Короткий огляд (реферат): В навчальному посібнику наведена класифікація водних ресурсів, характеристика їх запасів і розподіл. Розглянуті види водоспоживання, основні споживачі води, їх особливості та вимоги. Викладені основи зрошувальних і осушувальних меліорацій, режим зрошення і техніка поливу сільськогосподарських культур, осушувальні і осушувально-зволожувальні меліорації, спеціальні види осушення. Навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів, наукових та інженерно-технічних працівників.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6126
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
НАВЧ ПОСІБНИК+.pdf9.74 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.