Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6126
Title: Вода і водні ресурси в технологічних процесах підприємств АПК: навчальний посібник
Authors: Мовчан, Сергій Іванович
Мовчан, Сергей Иванович
Movchan, Serhii
Болтянська, Наталя Іванівна
Болтянская, Наталья Ивановна
Boltianska, Natalia
Keywords: техніка поливу;класифікація водних ресурсів;види водоспоживання;основні споживачі води;осушувальна меліорація;зрошувальна меліорація;режим зрошення;студент;види осушення
Issue Date: 2019
Publisher: Люкс
Abstract: В навчальному посібнику наведена класифікація водних ресурсів, характеристика їх запасів і розподіл. Розглянуті види водоспоживання, основні споживачі води, їх особливості та вимоги. Викладені основи зрошувальних і осушувальних меліорацій, режим зрошення і техніка поливу сільськогосподарських культур, осушувальні і осушувально-зволожувальні меліорації, спеціальні види осушення. Навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів, наукових та інженерно-технічних працівників.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6126
Appears in Collections:Навчальні видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
НАВЧ ПОСІБНИК+.pdf9.74 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.