Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/609
Назва: Товарна якість плодів абрикоса залежно від концентрації плівкоутворювача в складі композиці АОК-М
Автори: Соколова, В. М.
Ключові слова: плоди абрикоса;концентрація плівкоутворювача;АОК-М
Дата публікації: 2011
Видавництво: НИВиВ "Магарач"
Серія/номер: Виноградарство и виноделие: сб. науч. тр.;Том XLI, ч. 1
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/609
Розташовується у зібраннях:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1488.pdf252.57 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.