Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/609
Назва: | Товарна якість плодів абрикоса залежно від концентрації плівкоутворювача в складі композиці АОК-М |
Автори: | Соколова, В. М. |
Ключові слова: | плоди абрикоса;концентрація плівкоутворювача;АОК-М |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | НИВиВ "Магарач" |
Серія/номер: | Виноградарство и виноделие: сб. науч. тр.;Том XLI, ч. 1 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/609 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1488.pdf | 252.57 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.