Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6032
Назва: | Анализ интенсификации приготовления теста |
Автори: | Янаков, Валерій Петрович Янаков, Валерий Петрович Yanakov, Valerii |
Ключові слова: | энергетический аудит;закономерность;контролируемые параметры;свойства;тесто |
Дата публікації: | 2010 |
Серія/номер: | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове видання;Вип. 10, Т. 1 (С. 40–47) |
Короткий огляд (реферат): | Статья посвящена анализу интенсификации процесса тестоприготовления, способствующий повышению качеству технологического процесса. Для решения этой проблемы необходимо всестороннее рассмотрение путей сокращения времени обработки теста и способов улучшения качественных показателей |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6032 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
02-Статья-converted.pdf | 302.7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.