ТАВРІЙСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ
АГРОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ІМЕНІ ДМИТРА МОТОРНОГО
Tsatu logo DMYTRO MOTORNYI
TAVRIA STATE
AGROTECHNOLOGICAL UNIVERSITY
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5982
Title: Робоча програма «Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології»
Authors: Григоренко, Олена Віталіївна
Григоренко, Елена Витальевна
Hryhorenko, Olena
Keywords: хліб
технологія виробництва
якість хліба
властивості сировини
зберігання хлібобулочної продукції
зберігання макаронної продукції
Issue Date: 2017
Publisher: ТДАТУ
Abstract: Схвалено методичною комісією факультету АТЕ за спеціальністю 181 «Харчові технології» ступеня вищої освіти «Бакалавр»
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5982
Appears in Collections:Робочі програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Робоча програма хліб 2018 3к+1с.pdf419,29 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record   


Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.