Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/59
Название: Заморожування і охолоджування харчових продуктів: науково-допоміжний бібліографічний покажчик за 2008-2011рр.
Ключевые слова: заморожування
охолоджування
харчові продукти
Дата публикации: 2011
Издательство: ТДАТУ; наук. бібліотека
Описание: Технології зберігання сільськогосподарської продукції стали невід’ємною частиною стратегії зберігання тимчасових і резервних запасів продовольчих товарів. Одним із різновидів їх є швидке заморожування продукції, яка швидко псується. Це дозволяє вирішити проблему цілорічного постачання населенню високоякісної плодоовочевої сировини. У даному напрямі в ТДАТУ проводяться науково - дослідницькі роботи під керівництвом доцентів Загорко Н.П. і Ломейко О.П. Враховуючи актуальність проблеми, наукова бібліотека ТДАТУ підготувала справжній покажчик що охоплює українську і російську літературу переважно за 2008-2010рр. Розташування матеріалу систематичне, усередині рубрик в алфавіті авторів і заголовків робіт і номерів патентів. Бібліографічній опис видань виконано мовою оригіналу відповідно до ДСТУ ГОСТ 7.1:2006 «Бібліографічній запис. Бібліографічній опис. Загальні вимоги та правила складання». Деякі відхилення від стандарту зумовлені специфікою матеріалів. Покажчик стане у нагоді науковцям, викладачам, студентам ТДАТУ.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/59
Располагается в коллекциях:Публікації наукової бібліотеки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Zamorozhuvannya i oholodzhennya harchovih produktiv n.doc206 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса   


Google ScholarTM

Проверить


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.