Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5827
Назва: Rheology of the pulp of castor-oil seeds and its effect on the process of pressing
Автори: Didur, Volodymyr
Дідур, Володимир Аксентійович
Дидур, Владимир Аксентиевич
Didur, В. В.
Vereshchaga, A.
Ключові слова: castor-oil seeds;process of pressing oil
Дата публікації: 2018
Серія/номер: Advances of science: Proceedings of articles the international scientific conference. Czech Republic, Karlovy Vary – Ukraine, Kyiv, 28 September 2018;(P. 609-618)
Короткий огляд (реферат): Structural and mechanical properties of pulp are represented as a two-phase system, in which phase relation through time varies in the process of deformation. The pulp consists of gel and oil parts. The gel phase is a coarse-dispersed gel powder, which is complex in chemical composition and has hydrophilic properties. The liquid phase is oil with solutes dissolved in it, located on the widely developed inner and outer surface of the particles.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5827
Розташовується у зібраннях:кафедра Технічний сервіс та системи в АПК

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ilovepdf_com-609-618.pdf7.82 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.