Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/580
Назва: Методика експериментальних досліджень у процесі охолодження пшениці
Автори: Ялпачик, Федір Юхимович
Ялпачик, Федор Ефимович
Yalpachyk, Fedir
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
Верхоланцева, Валентина Александровна
Verkholantseva, Valentyna
Ключові слова: методика;температура;індекс деформації;охолодження;пшениця
Дата публікації: 2015
Серія/номер: Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. Серія : Технічні науки;Вип. 1(2)
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/580
Розташовується у зібраннях:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1562.pdf501.33 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.