Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/579
Назва: Економічна оцінка ефективності використання способу охолодження зерна
Автори: Ялпачик, Володимир Федорович
Ялпачик, Владимир Федорович
Yalpachyk, Volodymyr
Кравець, Олег Васильович
Кравец, Олег Васильевич
Kravets, Oleh
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
Верхоланцева, Валентина Александровна
Verkholantseva, Valentyna
Ключові слова: охолодження зерна;капіталовлаження;витрати;вартість
Дата публікації: 2014
Видавництво: Одеська національна академія харчових технологій
Серія/номер: Наукові праці ОНАХТ;Вип. 45, т. 2
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/579
Розташовується у зібраннях:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1563.pdf335.07 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.