Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5784
Название: Технологія виробництва продукції тваринництва: методичні вказівки з виконання лабораторних робіт для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» (на основі повної загальної середньої освіти) факультет агротехнологій та екології
Авторы: Сухаренко, Олена Іванівна
Сухаренко, Елена Ивановна
Suharenko, Olena
Андрущенко, Микола Васильович
Андрущенко, Николай Васильевич
Andrushchenko, Mykola
Ключевые слова: індекси тілобудови
контроль росту
поживність кормів
хімічний склад
скотарство
Дата публикации: 2016
Издательство: Мелітополь: ТДАТУ
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5784
Располагается в коллекциях:Навчально-методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2016 мет. вказ. ХТ.pdf638,21 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса   


Google ScholarTM

Проверить


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.