Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5774
Title: | Розвиток наукових основ гідродинамічного диспергування молочних емульсій: дис. ... доктора техн. наук: 05.18.12 |
Authors: | Самойчук, Кирило Олегович Самойчук, Кирилл Олегович Samoichuk, Kyryl |
Keywords: | виробництво молока;молокопродукти;харчова промисловость;молочні емульсії;диспергування жирової фази;гомогенізатор |
Issue Date: | 2018 |
Abstract: | Дисертація присвячена вирішенню важливої науково-прикладної проблеми харчової промисловості України, яка полягає в недостатній техніко-технологічній ефективності виробництва питного молока та молочних продуктів, що в значній мірі обумовлена низькою ефективністю технологічних процесів їх промислового виробництва, а також вирішенню науково-технічної проблеми, яка полягає в недостатньому розвитку науково-теоретичних основ гідродинамічного диспергування жирової фази молока. Наукова гіпотеза роботи міститься у розвитку теорії гідродинамічного диспергування молочної емульсії, що ґрунтується на створенні відносної швидкості дисперсної та дисперсійної фаз та зв'язку цього чинника з прискоренням руху потоку емульсії. Оптимізація процесу диспергування з метою підвищення прискорення потоку та (або) відносної швидкості фаз емульсії дозволить підвищити енергоефективність гомогенізаторів молока. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5774 |
Appears in Collections: | Дисертації, автореферати дисертацій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
дисертація.pdf | 7.01 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.