Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/576
Назва: | Порівняльна оцінка способів термічної обробки субстатів при виробництві ксилотрофних грибів |
Автори: | Мироничева, О. С. Бандура, Ірина Іванівна Бандура, Ирина Ивановна Bandura, Iryna |
Ключові слова: | субстрат;глива звичайна;термічна обробка;мікроорганізми;врожайність |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | НУБіП |
Серія/номер: | Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і природокористування України: електр. фах. видання;№ 7(23) |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/576 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1566.pdf | 148.7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.