Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/576
Назва: Порівняльна оцінка способів термічної обробки субстатів при виробництві ксилотрофних грибів
Автори: Мироничева, О. С.
Бандура, Ірина Іванівна
Бандура, Ирина Ивановна
Bandura, Iryna
Ключові слова: субстрат;глива звичайна;термічна обробка;мікроорганізми;врожайність
Дата публікації: 2011
Видавництво: НУБіП
Серія/номер: Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і природокористування України: електр. фах. видання;№ 7(23)
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/576
Розташовується у зібраннях:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1566.pdf148.7 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.