Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5741
Назва: Логістичні підходи до реалізації овочів у сільськогосподарських підприємствах
Інші назви: Logistics approaches to the vegetable distribution at agricultural enterprises
Автори: Легеза, Дар'я Георгіївна
Легеза, Дарья Георгиевна
Leheza, Daria
Ключові слова: логістичні підходи;реалізація овочів;матеріальні ресурси;трудові ресурси;макроекономічні чинники
Дата публікації: 2017
Серія/номер: Інноваційна економіка: науково-виробничий журнал;№ 3-4'2017(68) (С. 167-173)
Короткий огляд (реферат): Обсяг овочевої продукції на продовольчому ринку України формується під впливом виробничих, управлінських та логістичних принципів діяльності підприємств аграрного бізнесу. Незважаючи на поглиблення євроінтеграційних відносин та наплив імпортованої продукції, рівень цін на овочі в Україні нижчий, що є позитивною передумовою забезпечення населення. Однак, в деяких регіонах протягом останніх років спостерігається збиткове виробництво. Причинами постають використання застарілих технологій вирощування, високі витрати на матеріальні та трудові ресурси, відсутність умов зберігання продукції та недосконала структура реалізації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5741
Розташовується у зібраннях:кафедра Маркетинг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
7-167-173.pdf787.24 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.