Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5730
Назва: | Управління конкурентоспроможністю сільськогосподарських підприємств на регіональному рівні |
Автори: | Легеза, Дар'я Георгіївна Легеза, Дарья Георгиевна Leheza, Daria |
Ключові слова: | конкурентоспроможність;пшениця;ячмінь;соняшник;ріпак;ефективність реалізації;показник конкурентоспроможності |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | КНЕУ |
Серія/номер: | Економіка та підприємництво: збірник наукових праць молодих учених та аспірантів (у 2 частинах);Частина 2 № 34-35 (С. 166-179) |
Короткий огляд (реферат): | Методика дослідження конкурентоспроможності проводиться через використання інтегрального показнику. Це надає можливість розрахувати та порівняти між собою конкурентоспроможність різних видів продукції протягом 2012—2014 років. Результати дослідження ґрунтуються на аналізі показників ефективності реалізації продукції сільськогосподарськими підприємствами на регіональному рівні. Автор обґрунтовує рівень конкурентоспроможності підприємств залежно від їх умов реалізації продукції |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5730 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Менеджмент |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
3-166-179.pdf | 412.5 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.