Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5595
Назва: | Вплив антиоксидантів на адаптивні реакції організму та продуктивність качок |
Автори: | Сухаренко, Олена Іванівна Сухаренко, Елена Ивановна Suharenko, Olena |
Ключові слова: | антиоксиданти;адаптивні реакції організму;продуктивність качок;антиоксидантні препарати;тепловий стрес;годівля птиці;вітаміностабілізуючий ефект |
Дата публікації: | 2008 |
Серія/номер: | Вісник ДАУ: біологічно активні речовини в раціонах тварин;№ 2 (23), т. 1 (С. 174 - 178) |
Короткий огляд (реферат): | Антиоксидантні препарати стимулюють адаптивні можливості каченят за дії теплового стресу, забезпечують більш високу інтенсивність росту (на 33,3–46,9 %) і збереженість поголів’я (на 3–7 %), підвищують забійний вихід і біологічну цінність качиного м’яса |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5595 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2008 ВПЛИВ АНТИОКСИДАНТІВ.pdf | 280.88 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.