Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5216
Назва: | Моделювання процесу калібрування насіння вишні |
Автори: | Бондаренко, Лариса Юрьевна Bondarenko, Larysa Вершков, Олександр Олександрович Вершков, Александр Александрович |
Науковий керівник: | Бондаренко, Лариса Юріївна Vershkov, Oleksandr |
Ключові слова: | експериментальні дослідження;калібрування;посівний матеріал;моделювання процесу;сортування;оптимальна область |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | ТДАТУ |
Серія/номер: | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету: наук. фах. видання;Вип. 17, т. 2 (С. 89-94) |
Короткий огляд (реферат): | Наведено результати експериментальних досліджень процесу калібрування насіння вишні. Отримано математичну модель та оптимальну область протікання процесу. Встановлено раціональні режими, які забезпечать якісне калібрування насіння плодових кісточкових культур |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5216 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Технічна механіка та комп'ютерне проектування ім. професора В.М. Найдиша |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
24.В.17,Т.2_2017&.pdf | 164.04 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.