Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5216
Назва: Моделювання процесу калібрування насіння вишні
Автори: Бондаренко, Лариса Юрьевна
Bondarenko, Larysa
Вершков, Олександр Олександрович
Вершков, Александр Александрович
Науковий керівник: Бондаренко, Лариса Юріївна
Vershkov, Oleksandr
Ключові слова: експериментальні дослідження;калібрування;посівний матеріал;моделювання процесу;сортування;оптимальна область
Дата публікації: 2017
Видавництво: ТДАТУ
Серія/номер: Праці Таврійського державного агротехнологічного університету: наук. фах. видання;Вип. 17, т. 2 (С. 89-94)
Короткий огляд (реферат): Наведено результати експериментальних досліджень процесу калібрування насіння вишні. Отримано математичну модель та оптимальну область протікання процесу. Встановлено раціональні режими, які забезпечать якісне калібрування насіння плодових кісточкових культур
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5216
Розташовується у зібраннях:кафедра Технічна механіка та комп'ютерне проектування ім. професора В.М. Найдиша

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
24.В.17,Т.2_2017&.pdf164.04 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.