Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5155
Назва: | Вплив технологічних параметрів процесу сушки на якісні показники вихідного продукту сушіння |
Автори: | Тодоріко, Олексій Максимович Тодорико, Алексей Максимович Todoriko, Oleksii |
Ключові слова: | дефіцит енергоносіїв;вартість енергоносіїв;використання автономних засобів;сушіння плодоовочевої продукції;підготовка сировини |
Дата публікації: | 2017 |
Серія/номер: | Енергозабезпечення технологічних процесів: матеріали VII Міжнародної науково-практичної конференції пам’яті І. І. Мартиненка та з нагоди 85-річчя Таврійського державного агротехнологічного університетум (Мелітополь, 8-9 червня 2017 р.);C. 91-93 |
Короткий огляд (реферат): | У світовій практиці у зв'язку з дефіцитом енергоносіїв, а також їх дорожнечею широке поширення отримує використання поновлюваних джерел енергії, вітрових, сонячних та ін. В південній частині України і особливо в сільській місцевості, де вартість енергоносіїв обходиться дорого товаровиробникам, ця проблема має виключно велике значення. Дорожчання паливно-енергетичних ресурсів призводить до використання автономних засобів на основі використання поновлюваних джерел енергії, як, наприклад, реалізація можливостей комплексного використання електроенергії для сушіння плодоовочевої продукції з використанням нових енергетично низькозатратних методів сушіння. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5155 |
Розташовується у зібраннях: | ВСП Новокаховський фаховий коледж ТДАТУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
9.--tez-Melitopol-2017-91-93.pdf | 427.63 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.