Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5155
Назва: Вплив технологічних параметрів процесу сушки на якісні показники вихідного продукту сушіння
Автори: Тодоріко, Олексій Максимович
Тодорико, Алексей Максимович
Todoriko, Oleksii
Ключові слова: дефіцит енергоносіїв;вартість енергоносіїв;використання автономних засобів;сушіння плодоовочевої продукції;підготовка сировини
Дата публікації: 2017
Серія/номер: Енергозабезпечення технологічних процесів: матеріали VII Міжнародної науково-практичної конференції пам’яті І. І. Мартиненка та з нагоди 85-річчя Таврійського державного агротехнологічного університетум (Мелітополь, 8-9 червня 2017 р.);C. 91-93
Короткий огляд (реферат): У світовій практиці у зв'язку з дефіцитом енергоносіїв, а також їх дорожнечею широке поширення отримує використання поновлюваних джерел енергії, вітрових, сонячних та ін. В південній частині України і особливо в сільській місцевості, де вартість енергоносіїв обходиться дорого товаровиробникам, ця проблема має виключно велике значення. Дорожчання паливно-енергетичних ресурсів призводить до використання автономних засобів на основі використання поновлюваних джерел енергії, як, наприклад, реалізація можливостей комплексного використання електроенергії для сушіння плодоовочевої продукції з використанням нових енергетично низькозатратних методів сушіння.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5155
Розташовується у зібраннях:ВСП Новокаховський фаховий коледж ТДАТУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
9.--tez-Melitopol-2017-91-93.pdf427.63 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.