Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5090
Назва: Вимоги санітарії і гігієни праці при переробці м'яса і м’ясних продуктів: навчальний посібник
Автори: Бутко, Д. А.
Скляр, Олександр Григорович
Скляр, Александр Григорьевич
Skliar, Oleksandr
Рогач, Юрій Петрович
Рогач, Юрий Петрович
Rohach, Yurii
Головін, С. В.
Бутко, В. Д.
Ключові слова: гігієна охорони праці;виробнича санітарія;гігієнічне нормування;посібник;переробка м'ясопродуктів;класифікація чинників виробничого середовища;оздоровчі профілактичні заходи;безпека праці
Дата публікації: 2016
Видавництво: Видавничий будинок Мелітопольської міської друкарні
Серія/номер: ;240 с.
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику визначення поняття «гігієна праці», «виробнича санітарія» наведено не лише з позицій сучасної медичної науки, а й у трактовці Міжнародної організації праці (МОП) та Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ). Сформульовані мета, завдання і методи гігієни праці. Послідовно і детально викладено матеріал, який стосується формування гігієнічних умов праці на виробництві: дана сучасна класифікація чинників виробничого середовища і чинників трудового процесу, висвітлені принципи регламентування (гігієнічного нормування) шкідливих і небезпечних виробничих чинників. Посібник містить відомості про законодавчу і нормативно-методичну документацію, яка допоможе фахівцям здійснювати контролюючі і оздоровчі профілактичні заходи в галузі гігієни і охорони праці. Інформаційно-навчальний посібник «Вимоги санітарії і гігієни праці при переробці м'яса і м'ясних продуктів» призначений в першу чергу для експертів Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, інженерів з охорони праці, студентів факультетів переробки сільськогосподарської продукції. Він може бути корисним для інших фахівців, які в своїй професійній діяльності займаються питаннями гігієни та охорони праці у промислових та реформованих сільськогосподарських підприємствах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5090
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
69 Скляр Олександр Григорович.pdf445.17 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.