Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5060
Назва: Обґрунтування оптимального раціону годівлі перепелів
Інші назви: Justification of the optimal quail feeding diet
Автори: Болтянська, Лариса Олексіївна
Болтянская, Лариса Алексеевна
Boltianska, Larysa
Болтянський, Борис Володимирович
Болтянский, Борис Владимирович
Boltianskyi, Borys
Скляр, Радміла Вікторівна
Скляр, Радмила Викторовна
Skliar, Radmila
Григоренко, Сергій Михайлович
Григоренко, Сергей Михайлович
Hryhorenko, Serhii
Комар, Артем Станіславович
Комар, Артем Станиславович
Komar, Artem
Ключові слова: склад корму;утримання перепелів;вирощування перепелів;годівля;яєчна продуктивність самок;раціон для перепелів;розведення перепелів
Дата публікації: 2018
Серія/номер: Тваринництво сьогодні: щомісячний науково-практичний журнал;№ 7 (С. 38-42)
Короткий огляд (реферат): Успішне розведення птиці здебільшого залежить лише від декількох важливих умов – оптимально збалансованого складу корму та комфортних умов утримання. Під час вирощування та утримання перепелів особливе значення має повноцінна годівля. Добові перепелята народжуються дуже маленькими (до 6 грам), але вони швидко ростуть, і за місяць їх маса збільшується більш ніж у 15 разів, а до 2-місячного віку вони досягають живої маси дорослої птиці. Інтенсивний ріст молодняку і висока яєчна продуктивність самок проявляються за умови забезпечення їх кормами, що містять усі необхідні поживні речовини: білки, вуглеводи, жири, мікроелементи та вітаміни. Раціон для перепелів повинен відповідати природним особливостям цієї птиці, охоче ними поїдатися і не викликати небажаних наслідків. У статті ми спробуємо обґрунтувати оптимальний раціон годівлі, спираючись на власний досвід розведення перепелів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5060
Розташовується у зібраннях:кафедра Підприємництво, торгівля та біржова діяльність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
43 Болтянський Борис Володимирович.pdf3.76 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.