Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4978
Назва: | Вплив А-вітамінної забезпеченості інкубаційних яєць на антиоксидантний статус гусенят |
Автори: | Здоровцева, Любов Миколаївна Здоровцева, Любовь Николаевна Zdorovtseva, Liubov Пащенко, Юлія Петрівна Пащенко, Юлия Петровна Pashchenko, Yuliia Данченко, Олена Олександрівна Данченко, Елена Александровна Danchenko, Olena |
Ключові слова: | витамин А;пероксидное окисление липидов;антиоксидантный статус;эмбриональное развитие;постиатальное развитие;vitamin A;lipid peroxidation;antioxidant status;embryonic and postnatаl development |
Дата публікації: | 2011 |
Серія/номер: | Актуальные проблемы современного птицеводства: материалы XII Украинской конференции по птицеводству с международным участием: сборник материалов (Алушта, 19 -22 сентября 2011 г.);С. 122 – 126 |
Короткий огляд (реферат): | Установлены механизмы повреждающего действия исходного дефицита витамина А на ткани сердца и мозга гусят и их эмбрионов. В пределах условий эксперимента показано стабилизирующее влияние повышенной А-витаминной обеспеченности инкубационных яиц на состояние прооксидантно-антиоксидантного равновесия в тканях сердца и мозга гусят |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4978 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
9.pdf | 312.67 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.