Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4978
Назва: Вплив А-вітамінної забезпеченості інкубаційних яєць на антиоксидантний статус гусенят
Автори: Здоровцева, Любов Миколаївна
Здоровцева, Любовь Николаевна
Zdorovtseva, Liubov
Пащенко, Юлія Петрівна
Пащенко, Юлия Петровна
Pashchenko, Yuliia
Данченко, Олена Олександрівна
Данченко, Елена Александровна
Danchenko, Olena
Ключові слова: витамин А;пероксидное окисление липидов;антиоксидантный статус;эмбриональное развитие;постиатальное развитие;vitamin A;lipid peroxidation;antioxidant status;embryonic and postnatаl development
Дата публікації: 2011
Серія/номер: Актуальные проблемы современного птицеводства: материалы XII Украинской конференции по птицеводству с международным участием: сборник материалов (Алушта, 19 -22 сентября 2011 г.);С. 122 – 126
Короткий огляд (реферат): Установлены механизмы повреждающего действия исходного дефицита витамина А на ткани сердца и мозга гусят и их эмбрионов. В пределах условий эксперимента показано стабилизирующее влияние повышенной А-витаминной обеспеченности инкубационных яиц на состояние прооксидантно-антиоксидантного равновесия в тканях сердца и мозга гусят
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4978
Розташовується у зібраннях:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
9.pdf312.67 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.