Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4974
Назва: Про особливості процесів ліпопероксидації і формування ферментативної системи антиоксидантного захисту на тлі різної забезпеченності інкубаційних яєць вітаміном А і B-каротином
Автори: Морохіна, Ю. П.
Здоровцева, Любов Миколаївна
Здоровцева, Любовь Николаевна
Zdorovtseva, Liubov
Петренко, О. М.
Данченко, Олена Олександрівна
Данченко, Елена Александровна
Danchenko, Olena
Ключові слова: вітаміни А;вітаміни Е;ембріогенез;інкубаційні яйця;ТБК-активні продукти;гуси;вміст ТБК-активних продуктів;аналіз ферментативної системи
Дата публікації: 2004
Видавництво: ЗДУ
Серія/номер: Сучасні проблеми екології: збірка матеріалів Всеукраїнської конференції молодих вчених (Запоріжжя, 7-9 жовтня 2004 р.);C. 35– 37
Короткий огляд (реферат): Метою наших досліджень було з'ясування впливу А-вітамінної забеспеченності інкубаційних яєць на процеси ліпопероксидації і формування ферментативної складової антиоксидантного захисту (АОЗ) у печінці і мозку гусей в ембріогенезі і ранньому постнатальному періоді.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4974
Розташовується у зібраннях:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
8.pdf312.16 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.