Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4865
Назва: | Амінокислотний склад антиоксидантного препарату стибіл на основі соєвого шроту |
Інші назви: | The aminoacids composition of stibel antioxidant preparation, made on soybean basic |
Автори: | Коломоєць, О. В. Колесніков, Максим Олександрович Колесников, Максим Александрович Kolesnikov, Maksym Калитка, Валентина Василівна Калитка, Валентина Васильевна Kalytka, Valentyna Данченко, Олена Олександрівна Данченко, Елена Александровна Danchenko, Olena |
Ключові слова: | реакція Майларда;соєвий шрот;антиоксиданти;амінокислотний склад |
Дата публікації: | 2004 |
Серія/номер: | Науковий вісник Львівської нац. акад. вет. медицини;Т. 6, № 3 (ч. 3) (С. 98-102) |
Короткий огляд (реферат): | UK: Стаття присвячена дослідженню амінокислотного складу соєвого шроту та антиоксидантного препарату стибіл, отриманого на його основі. Встановлено, що при взаемодії білкових інгредієнтів шроту з глюкозою в умовах реакції Майларда відбувається накопичення кислих та SH-вмісних амінокислот та зниження вмісту основних амінокислот. EN: The articles is devoted to the researching of aminoacids content of soybean and stibel antioxidant preparation, made on its basic. It’s established that interaction between protein’s ingredients and glucose under Maillard reaction’s condition led to the sour and SH-containing aminoacids accumulation and base aminoacids content decreasing. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4865 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
14.pdf | 399.28 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.