Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4847
Назва: Фізіолого-біохімічні реакції в насінні та проростках озимої пшениці за дії регулятора росту АКМ і протруйника
Інші назви: Физиолого-биохимические реакции в семенах и проростках озимой пшеницы при действии регулятора роста АКМ и протравителя
Physiological and biochemical responses in seeds and seedlings of winter wheat under the influence of growth regulator AKM and disinfectant
Автори: Калитка, Валентина Василівна
Калитка, Валентина Васильевна
Kalytka, Valentyna
Кліпакова, Юлія Олександрівна
Клипакова, Юлия Александровна
Klipakova, Yuliia
Капінос, Марина Володимирівна
Капинос, Марина Владимировна
Kapinos, Maryna
Ключові слова: озима пшениця;корінь;насінина;проросток;малоновий діальдегід;оксидативний стрес;озимая пшеница;семя;корень;проросток;малоновый диальдегид;оксидативный стресс;winter wheat;seed;root;seedling;malondialdehyde;oxidative stress
Дата публікації: 2012
Серія/номер: Білоцерківський національний аграрний університет: збірник наукових праць;Вип. 9 (96) (С. 12-15)
Короткий огляд (реферат): UK: Встановлено, що під час проростання насіння озимої пшениці зміни в інтенсивності пероксидного окиснення ліпідів залежать від типу живлення і специфіки метаболізму в корені та проростку. RU: Установлено, что при прорастании семян озимой пшеницы изменения в интенсивности пероксидного окисления липидов зависят от типа питания и специфики метаболизма в корне и проростке. EN: Found that during the germination of winter wheat seeds changes in the intensity of lipid peroxidation are dependent on the nutrition type and the specific metabolism at the root and shoot.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4847
Розташовується у зібраннях:кафедра Рослинництва ім. професора В.В. Калитки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf265.23 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.