Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4847
Title: Фізіолого-біохімічні реакції в насінні та проростках озимої пшениці за дії регулятора росту АКМ і протруйника
Other Titles: Физиолого-биохимические реакции в семенах и проростках озимой пшеницы при действии регулятора роста АКМ и протравителя
Physiological and biochemical responses in seeds and seedlings of winter wheat under the influence of growth regulator AKM and disinfectant
Authors: Калитка, Валентина Василівна
Калитка, Валентина Васильевна
Kalytka, Valentyna
Кліпакова, Юлія Олександрівна
Клипакова, Юлия Александровна
Klipakova, Yuliia
Капінос, Марина Володимирівна
Капинос, Марина Владимировна
Kapinos, Maryna
Keywords: озима пшениця;корінь;насінина;проросток;малоновий діальдегід;оксидативний стрес;озимая пшеница;семя;корень;проросток;малоновый диальдегид;оксидативный стресс;winter wheat;seed;root;seedling;malondialdehyde;oxidative stress
Issue Date: 2012
Series/Report no.: Білоцерківський національний аграрний університет: збірник наукових праць;Вип. 9 (96) (С. 12-15)
Abstract: UK: Встановлено, що під час проростання насіння озимої пшениці зміни в інтенсивності пероксидного окиснення ліпідів залежать від типу живлення і специфіки метаболізму в корені та проростку. RU: Установлено, что при прорастании семян озимой пшеницы изменения в интенсивности пероксидного окисления липидов зависят от типа питания и специфики метаболизма в корне и проростке. EN: Found that during the germination of winter wheat seeds changes in the intensity of lipid peroxidation are dependent on the nutrition type and the specific metabolism at the root and shoot.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4847
Appears in Collections:кафедра Рослинництва ім. професора В.В. Калитки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf265.23 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.