Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4842
Назва: Забезпечення якості та енергетичний аналіз процесів заморожування і дефростації плодоовочевої продукції
Автори: Ялпачик, Володимир Федорович
Ялпачик, Владимир Федорович
Yalpachyk, Volodymyr
Стручаєв, Микола Іванович
Стручаев, Николай Иванович
Struchaiev, Mykola
Ялпачик, Ф. Ю.
Ключові слова: енергія заморожування;ентальпія;дефростація;плодоовочева продукція;тепловий баланс;тривале зберігання
Дата публікації: 2013
Серія/номер: Проблеми якості, стандартизації, сертифікації та метрологічного забеспечення: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (Херсон, 18-20 вересня 2013 р.);
Короткий огляд (реферат): В роботі представлені нові підходи до забезпечення якості та енергетичного аналізу процесів заморожування і дефростації плодоовочевої продукції з урахуванням ентальпії.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4842
Розташовується у зібраннях:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5. Забезпечення якості та енергетичний .docx.pdf150.58 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.