Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4842
Назва: | Забезпечення якості та енергетичний аналіз процесів заморожування і дефростації плодоовочевої продукції |
Автори: | Ялпачик, Володимир Федорович Ялпачик, Владимир Федорович Yalpachyk, Volodymyr Стручаєв, Микола Іванович Стручаев, Николай Иванович Struchaiev, Mykola Ялпачик, Ф. Ю. |
Ключові слова: | енергія заморожування;ентальпія;дефростація;плодоовочева продукція;тепловий баланс;тривале зберігання |
Дата публікації: | 2013 |
Серія/номер: | Проблеми якості, стандартизації, сертифікації та метрологічного забеспечення: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (Херсон, 18-20 вересня 2013 р.); |
Короткий огляд (реферат): | В роботі представлені нові підходи до забезпечення якості та енергетичного аналізу процесів заморожування і дефростації плодоовочевої продукції з урахуванням ентальпії. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4842 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
5. Забезпечення якості та енергетичний .docx.pdf | 150.58 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.