Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4803
Назва: Изменения физико-механических показателей плодов перца в процессе замораживания и длительного хранения
Інші назви: Changes of physico-mechanical indicators of pepper fruit in the process of freezing and long-term storage
Автори: Ялпачик, Владимир Федорович
Ялпачик, Володимир Федорович
Yalpachyk, Volodymyr
Загорко, Надежда Петровна
Загорко, Надія Петрівна
Zahorko, Nadiia
Коляденко, Виктория Викторовна
Коляденко, Вікторія Вікторівна
Koliadenko, Viktoriia
Ключові слова: замораживание;хранение;перец сладкий;усилие на прокалывание;деформация;сухие вещества;freezing;storage;a pepper is sweet;effort on pricking;deformation;dry matters
Дата публікації: 2017
Видавництво: ОЛДІ-ПЛЮС
Серія/номер: Вісник Українського відділення Міжнародної академії аграрної освіти;Вип. 5 (С. 141-149)
Короткий огляд (реферат): RU: Проведено исследование в динамике хранения сухих веществ, влагоотдачи, усилия на прокол, аскорбиновой кислоты и сахаров в замороженном сладком перце сухим способом при длительном низкотемпературном хранении. Установлено, что усилие на прокол находится в прямой зависимости от содержания в плодах сухих веществ. EN: Research is conducted in the dynamics of storage of dry matters, vlagootdachi, effort on a puncture, ascorbic acid and Sakharov in the frozen sweet pepper dry-process at the protracted low temperature storage. It is set that effort on a puncture is in direct dependence on maintenance in the garden-stuffs of dry matters.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4803
Розташовується у зібраннях:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ilovepdf_com-141-149.pdf401.84 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.