Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4775
Назва: Державна підтримка аграрного виробництва в умовах вступу України до СОТ
Інші назви: Государственная поддержка аграрного производства в условиях вступления Украины в ВТО
The state support of agrarian production in condition of WTO acceptance
Автори: Яворська, Тетяна Іванівна
Яворская, Татьяна Ивановна
Yavorska, Tetiana
Ключові слова: аграрний сектор;сільське господарство;ціноутворення
Дата публікації: 2007
Серія/номер: Вісник Харківського національного аграрного університету: (серія «Економіка АПК і природокористування»): наукове фахове видання;Вип. № 8 (С. 280-284)
Короткий огляд (реферат): UK: Для ринкових механізмів в сільському господарству як специфічній галузі економіки, ціна має свої особливості, основною з яких є та, що не завжди вона на продукцію, визначена в точці перетину попиту і пропозиції, перекриває виробничі витрати аграрних підприємств. Тому формування цін в галузі має велике значення для забезпечення її доходності і вимагає втручання держави в систему ціноутворення на сільськогосподарську продукцію. RU: Проанализированы требования мирового рынка относительно государственной поддержки сельского хозяйства. Рассмотрено влияние суммы дотаций и доплат на прибыльность отрасли животноводства. Предложены первоочередные меры государственного регулирования отрасли сельского хозяйства Украины при вступлении в ВТО. EN: World market requirements to agricultural state support were analyzed. Subsidies influence on stockbreeding profitability was considered. The priority state regulation measures of Ukrainian agriculture for WTO acceptance were offered.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4775
Розташовується у зібраннях:кафедра Підприємництво, торгівля та біржова діяльність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
55 -держ.підтр.СОТ.pdf351.32 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.