Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4749
Title: | Вплив біофлавоноїдів рослинного походження на стан антиоксидантної системи організму качок |
Authors: | Колесніков, Максим Олександрович Колесников, Максим Александрович Kolesnikov, Maksym Хораськіна, Л. О. Рослов, О. О. Докунін, М. В. |
Keywords: | біофлавоноїди;антиоксидантна система;качки |
Issue Date: | 2001 |
Series/Report no.: | Науковий вісник Нац. аграр. ун-ту;Вип. 34 (С. 25-29) |
Abstract: | UK: Вивчали вплив різних концентрацій екстракту біофлавоноїдів з виноградного насіння на стан антиоксидантної системи. Виявлено уповільнення ПОЛ, активацію СОД, каталази, гіпохолестеринемічний ефект та зростання рівня вітаміну Е, B–каротину. RU: Изучали влияние различных концентраций экстракта биофлавоноидов из виноградной косточки на состояние антиоксидантной системы. Выявлено снижение ПОЛ, активирование каталазы и СОД, гипохолестеринемический эффект и возростание уровня витамина Е, B–каротина. EN: The influence of bioflavonoids’ different concentration of water extract from grapes seeds on antioxidant system condition was studied. It has established the reduce of LPO, activation of catalasa and SOD, hypocholesterinemia effect, vitamin E and B–carotin level increasing. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4749 |
Appears in Collections: | кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.