Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4617
Назва: Вплив режимів вакуумного охолодження на збереженість та якість плодів черешні
Автори: Арестов, А. Ю.
Ломейко, Олександр Петрович
Ломейко, Александр Петрович
Lomeiko, Oleksandr
Ключові слова: вакуумний охолоджувач;режими охолодження;рослинна сировина;якість продукції;продукти харчування;черешня;строки споживання;строки переробки;соковіддача плодів черешні
Дата публікації: 2011
Видавництво: ОНАХТ
Серія/номер: Современные проблемы холодильной техники и технологии: тезисы док. Междунар. науч.-техн. конференции(Одесса, 17-20 мая 2011 г.);С. 120-122
Короткий огляд (реферат): Однією з основних задач сьогодення є забезпечення населення якісними продуктами харчування. Це залежить, насамперед, від якості зберігання продукції. Було встановлено, що при швидкому охолодженні рослинної сировини, хіміко-біологічні процеси протікають менш інтенсивно. А аналіз існуючих способів охолодження показав, що найбільш ефективно використовувати вакуумне охолодження рослинної сировини. One o f the prim ary goals o f present time is population maintenance with a qualitative foodstuff. It depends first o f all on quality o f storage o f production. It has been defined, that at fa st cooling o f vegetative raw materials, chemical and biological processes proceed less intensively. The analysis o f existing ways o f cooling has shown what most effectively to use vacuum cooling o f vegetative raw materials.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4617
Розташовується у зібраннях:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.