Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/45
Назва: | Удосконалення технологій виробництва продукції птахівництва: науково-бібліографічний покажчик |
Автори: | Мартинов, Володимир Іванович Мартынов, Владимир Иванович Martynov, Volodymyr Данченко, Олена Олександрівна Данченко, Елена Александровна Danchenko, Olena |
Ключові слова: | птахівництво;технологія виробництва |
Дата публікації: | сер-2013 |
Видавництво: | ТДАТУ; наукова бібліотека |
Опис: | Виробництво продукції птахівництва в світі із року в рік зростає. Визначальними причинами нарощування виробництва продукції птахівництва можна назвати те, що ця продукція вміщує повноцінний білок і те, що птахівництво характеризується швидкою віддачею на вкладені кошти у порівнянні з іншими галузями тваринництва. Нарощування обсягів виробництва цієї продукції було б неможливо без надійного наукового забезпечення галузі. Великий обсяг досліджень виконано науковцями ТДАТУ і МДПУ з питань вирощування і утримання птахів, зокрема, гусей. Враховуючи актуальність проблеми, наукова бібліотека ТДАТУ підготувала даний покажчик. Хронологічні рамки представленої літератури - 2001-2012 рр Розташування матеріалу систематичне, усередині рубрик в алфавіті авторів і заголовків робіт. Бібліографічній опис видань виконано мовою оригіналу відповідно до ДСТУ ГОСТ 7.1:2006 «Бібліографічній запис. Бібліографічній опис. Загальні вимоги та правила складання». Деякі відхилення від стандарту зумовлені специфікою матеріалів. Покажчик стане у нагоді науковцям, викладачам, студентам ТДАТУ та МДПУ. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/45 |
Розташовується у зібраннях: | Тематична бібліографія |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
udoskonalennya tehnologiy virobnitstva produktsiyi ptahivnitstva naukovo-bibliografichniy pokazhchik 189 nazv.pdf | 431.47 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.