Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4571
Назва: Обґрунтування процесу завантаження плодоовочевої та ягідної продукції та параметрів живильника флюїдизаційного апарату
Автори: Ломейко, Олександр Петрович
Ломейко, Александр Петрович
Lomeiko, Oleksandr
Ключові слова: заморожування плодоовочевої продукції;заморожування ягідної продукції;флюїдизаційні апарати;живильник;морозильні камери
Дата публікації: 2000
Видавництво: Львівський державний медичний університет
Серія/номер: Здоров’я села - здоров’я держави: тези Міжнародного наукового конгресу молодих вчених та студентів;С. 56-57
Короткий огляд (реферат): На основі огляду та аналізу існуючих засобів механізації для швидкого заморожування плодоовочевої та ягідної продукції було встановлено, що найбільш доцільно використовувати на сільськогосподарських підприємствах флюїдизаційні апарати невеликої продуктивності. Але існуючі апарати цього класу машин, як правило, мають відкриті вікна завантажування, щ о сприяє потрапленню в морозильну камеру атмосферного повітря, яке негативно впливає на процес заморожування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4571
Розташовується у зібраннях:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.