Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4569
Назва: Удосконалення технології виробництва соку яблучного натурального прямого віджиму
Інші назви: Усовершенствование технологии производства сока яблочного натурального прямого отжима
The natural apple juice of direct extraction technology improvement
Автори: Григоренко, Олена Віталіївна
Григоренко, Елена Витальевна
Нryhorenko, Olena
Мовчан, Є. І.
Ключові слова: сік яблучний натуральний;прямий віджим;якість;упаковка;мікробіологічна безпека;технологічний процес
Дата публікації: 2017
Видавництво: Мелітополь: ТДАТУ
Серія/номер: Праці ТДАТУ: наукове фахове видання. Технічні науки;Вип. 17, т. 1 (С. 172-177)
Короткий огляд (реферат): UK: Дану роботу присвячено розробці заходів, спрямованих на підвищення якості натурального яблучного соку прямого віджиму та удосконалення технології його виробництва. RU: Данная работа посвящена разработке мероприятий, направленных на повышение качества натурального яблочного сока прямого отжима и усовершенствование технологии его производства. EN: Тhis work deals with the development of measures aimed at improving of the natural apple juice quality and its production technology improvement.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4569
Розташовується у зібраннях:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ilovepdf_com-172-177.pdf401.22 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.