Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4569
Назва: | Удосконалення технології виробництва соку яблучного натурального прямого віджиму |
Інші назви: | Усовершенствование технологии производства сока яблочного натурального прямого отжима The natural apple juice of direct extraction technology improvement |
Автори: | Григоренко, Олена Віталіївна Григоренко, Елена Витальевна Нryhorenko, Olena Мовчан, Є. І. |
Ключові слова: | сік яблучний натуральний;прямий віджим;якість;упаковка;мікробіологічна безпека;технологічний процес |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Мелітополь: ТДАТУ |
Серія/номер: | Праці ТДАТУ: наукове фахове видання. Технічні науки;Вип. 17, т. 1 (С. 172-177) |
Короткий огляд (реферат): | UK: Дану роботу присвячено розробці заходів, спрямованих на підвищення якості натурального яблучного соку прямого віджиму та удосконалення технології його виробництва. RU: Данная работа посвящена разработке мероприятий, направленных на повышение качества натурального яблочного сока прямого отжима и усовершенствование технологии его производства. EN: Тhis work deals with the development of measures aimed at improving of the natural apple juice quality and its production technology improvement. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4569 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ilovepdf_com-172-177.pdf | 401.22 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.