Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4567
Назва: Методика розрахунку живильника-насосу для флюїдизаційного апарату при заморожування плодової та ягідної продукції
Автори: Стручаєв, Микола Іванович
Стручаев, Николай Иванович
Struchaiev, Mykola
Ломейко, Олександр Петрович
Ломейко, Александр Петрович
Lomeiko, Oleksandr
Ключові слова: збереження виробленої продукції;плоди;ягоди;заморожування плодової продукції;заморожування ягідної продукції;кріогенні апарати;флюїдизаційні апарати;витрати енергії;вологе повітря;продуктивність живильника-насосу
Дата публікації: 2002
Видавництво: ОГАХ
Серія/номер: Современные проблемы холодильной техники и технологии:сборник научных трудов 2-ой Международной научно-технической конференции ( Одесса, 17-19 сентября 2002г.);С. 122-123
Короткий огляд (реферат): Найактуальнішою проблемою сільського господарства є максимальне збереження виробленої продукції, особливо це стосується таких видів сировини, як плоди та ягоди. Адже ця продукція потребує особливих умов зберігання. Серед існуючих способів зберігання плодів та ягід лише заморожування дозволяє не тільки довгостроково її зберігати, а й при цьому утримувати до 99 відсотків харчової цінності. Для заморожування плодової та ягідної продукції найбільше поширення отримали повітряні, а саме флюїдизаційні, та кріогенні апарати.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4567
Розташовується у зібраннях:кафедра Електротехнології і теплові процеси

Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.