Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4567
Назва: | Методика розрахунку живильника-насосу для флюїдизаційного апарату при заморожування плодової та ягідної продукції |
Автори: | Стручаєв, Микола Іванович Стручаев, Николай Иванович Struchaiev, Mykola Ломейко, Олександр Петрович Ломейко, Александр Петрович Lomeiko, Oleksandr |
Ключові слова: | збереження виробленої продукції;плоди;ягоди;заморожування плодової продукції;заморожування ягідної продукції;кріогенні апарати;флюїдизаційні апарати;витрати енергії;вологе повітря;продуктивність живильника-насосу |
Дата публікації: | 2002 |
Видавництво: | ОГАХ |
Серія/номер: | Современные проблемы холодильной техники и технологии:сборник научных трудов 2-ой Международной научно-технической конференции ( Одесса, 17-19 сентября 2002г.);С. 122-123 |
Короткий огляд (реферат): | Найактуальнішою проблемою сільського господарства є максимальне збереження виробленої продукції, особливо це стосується таких видів сировини, як плоди та ягоди. Адже ця продукція потребує особливих умов зберігання. Серед існуючих способів зберігання плодів та ягід лише заморожування дозволяє не тільки довгостроково її зберігати, а й при цьому утримувати до 99 відсотків харчової цінності. Для заморожування плодової та ягідної продукції найбільше поширення отримали повітряні, а саме флюїдизаційні, та кріогенні апарати. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4567 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Електротехнології і теплові процеси |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Методика розрахунку живильника-насосу для флюїдизаційного апарату при заморожуванні плодової та ягідної продукції.pdf | 898.9 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.