Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4533
Назва: Оптимізація технології заморожування плодоовочевої продукції: монографія
Автори: Ялпачик, Володимир Федорович
Ялпачик, Владимир Федорович
Загорко, Надія Петрівна
Загорко, Надежда Петровна
Кюрчев, Сергій Володимирович
Кюрчев, Сергей Владимирович
Тарасенко, Віра Григорівна
Тарасенко, Вера Григорьевна
Кюрчева, Людмила Миколаївна
Кюрчева, Людмила Николаевна
Буденко, Сергій Федорович
Буденко, Сергей Федорович
Григоренко, Олена Віталіївна
Григоренко, Елена Витальевна
Стручаєв, Микола Іванович
Стручаев, Николай Иванович
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
Верхоланцева, Валентина Александровна
Yalpachyk, Volodymyr
Zahorko, Nadiia
Kiurchev, Serhii
Tarasenko, Vira
Kiurcheva, Liudmyla
Budenko, Serhii
Hryhorenko, Olena
Struchaiev, Mykola
Verkholantseva, Valentyna
Ключові слова: виробництво свіжозамороженої продукції;рослинна сировина;низькотемпературне заморожування;динаміка популяцій мікрофлори;вплив процесу розморожування;мікроструктура замороженої сировини;проведення біохімічних досліджень;холодильної обробки;створення експериментальних стендів
Дата публікації: 2018
Видавництво: Мелітополь: Видавничий будинок Мелітопольської міської друкарні
Короткий огляд (реферат): Монографія розрахована на широке коло фахівців наукових співробітників та здобувачів вищої освіти, які вивчають технологію зберігання плодоовочевої продукції
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4533
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Монографія_Заморожування_в_репозитарій.PDF1.1 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.