Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4531
Назва: Особливість формування собівартості продукції (робіт, послуг) власного виробництва сільськогосподарськими підприємствами при сплаті податку на додану вартість
Автори: Цап, Володимир Дмитрович
Цап, Владимир Дмитриевич
Tsap, Volodymyr
Ключові слова: собівартість продукції;фінансові результати діяльності;динаміка витрат;облік сільськогосподарської продукції;калькулювання собівартості продукції;ціна;диспаритет цін;витрати
Дата публікації: 2015
Серія/номер: Фундаментальні та прикладні проблеми підприємницької діяльності в аграрному секторі: Міжнародна науково-практична конференція ( Харків, 24 квітня 2015 р.);тези доповіді (С. 80–83)
Короткий огляд (реферат): Важливим показником, що характеризує роботу аграрного підприємства є собівартість продукції. Від її рівня залежать рентабельність окремих видів продукції, фінансові результати діяльності підприємства та його фінансовий стан. Від уміння правильно аналізувати собівартість продукції значною мірою залежить рівень ефективності господарської діяльності та розвиток суб’єкта господарювання. Тому найважливішим завданням обліку і статистики витрат виробництва та собівартості сільськогосподарської продукції є збирання, групування, калькулювання собівартості й аналіз облікових даних, що характеризують розміри, склад і динаміку витрат на виробництво продукції в агроформуваннях; визначення рівня витрат виробництва і собівартості кожного виду і групи однорідних продуктів як у цілому, так і за окремими статтями витрат; вивчення і виявлення причин відмінностей у формуванні рівня і складу витрат та собівартості продукції на підприємствах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4531
Розташовується у зібраннях:кафедра Фінансів, обліку та оподаткування 11

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
07.pdf140.83 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.