Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/451
Назва: | Вплив спеціалізації та концентрації на підвищення конкурентоспроможності підприємств регіонального ринку молока |
Автори: | Краснодєд, Тетяна Леонідівна Краснодед, Татьяна Леонидовна Krasnodied, Tetiana |
Ключові слова: | конкурентоспроможність підприємств;ринок молока |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | ТДАТУ, факультет економіки та бізнесу |
Серія/номер: | Збірник наукових праць Таврійського державного агротехнологічного університету (економічні науки);№ 3 (19) |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/451 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Бізнес-консалтинг та міжнародний туризм |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
515.pdf | 203.67 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.