Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4513
Назва: | Єфективність вакуумного охолодженя рослинної продукції |
Автори: | Ломейко, Олександр Петрович Ломейко, Александр Петрович Lomeiko, Oleksandr |
Ключові слова: | збереження якості;зниження втрат;консервація холодом;заморожування тривалого зберігання;підморожування тривалого зберігання;охолодження тривалого зберігання;утеплення продуктів;розморожування продуктів;вакуум |
Дата публікації: | 2008 |
Серія/номер: | Збірник наукових праць Луганського національного аграрного університету;Вип. 93 (С. 53-55) |
Короткий огляд (реферат): | У нашій країні і за кордоном знаходить розповсюдження вакуумний спосіб охолоджування рослинної продукції. В результаті різкого зниження тиску з продукту інтенсивно випаровується волога і швидко знижується його температура. Крім того, використання вакууму дозволяє дегазувати і дезодорувати продукт, що сприяє поліпшенню його органолептичних показників, зниженню кислотності і збільшенню терміну зберігання. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4513 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
17.Ломейко О.П. Єфективність вакуумного охолодженя рослинної продукції.pdf | 9.74 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.