Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4513
Назва: Єфективність вакуумного охолодженя рослинної продукції
Автори: Ломейко, Олександр Петрович
Ломейко, Александр Петрович
Lomeiko, Oleksandr
Ключові слова: збереження якості;зниження втрат;консервація холодом;заморожування тривалого зберігання;підморожування тривалого зберігання;охолодження тривалого зберігання;утеплення продуктів;розморожування продуктів;вакуум
Дата публікації: 2008
Серія/номер: Збірник наукових праць Луганського національного аграрного університету;Вип. 93 (С. 53-55)
Короткий огляд (реферат): У нашій країні і за кордоном знаходить розповсюдження вакуумний спосіб охолоджування рослинної продукції. В результаті різкого зниження тиску з продукту інтенсивно випаровується волога і швидко знижується його температура. Крім того, використання вакууму дозволяє дегазувати і дезодорувати продукт, що сприяє поліпшенню його органолептичних показників, зниженню кислотності і збільшенню терміну зберігання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4513
Розташовується у зібраннях:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.