Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4502
Назва: | Вплив вологовмісту продукту на режими псевдозрідження флюїдизаціїйного швидкоморозильного апарату |
Інші назви: | Influence of contents of product moisture on modes of sgigenie of quickfreezing device |
Автори: | Ломейко, Олександр Петрович Ломейко, Александр Петрович Lomeiko, Oleksandr |
Ключові слова: | флюїдизаційний апарат;енерговитрати;вологовміст;псевдозрідження;швидкість повітря |
Дата публікації: | 2006 |
Видавництво: | ТДАТА |
Серія/номер: | Праці Таврійської державної агротехнічної академії;Вип. 44 (С.101-106) |
Короткий огляд (реферат): | Робота присвячена проблемі енерговитрати флюїдизаційного швидкоморозильного апарату та рекомендації щодо їх зниження за рахунок оптимизації псевдозрідженого заморожування плодової, овочевої та ягідної продукції з урахуванням вологовмісту продукту. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4502 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1п.Ломейко О.П. Вплив вологовмісту продукту на режими псевдозрідження флюїдизаційного швидкоморозильного аппарату.pdf | 7.14 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.