Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4502
Назва: Вплив вологовмісту продукту на режими псевдозрідження флюїдизаціїйного швидкоморозильного апарату
Інші назви: Influence of contents of product moisture on modes of sgigenie of quickfreezing device
Автори: Ломейко, Олександр Петрович
Ломейко, Александр Петрович
Lomeiko, Oleksandr
Ключові слова: флюїдизаційний апарат;енерговитрати;вологовміст;псевдозрідження;швидкість повітря
Дата публікації: 2006
Видавництво: ТДАТА
Серія/номер: Праці Таврійської державної агротехнічної академії;Вип. 44 (С.101-106)
Короткий огляд (реферат): Робота присвячена проблемі енерговитрати флюїдизаційного швидкоморозильного апарату та рекомендації щодо їх зниження за рахунок оптимизації псевдозрідженого заморожування плодової, овочевої та ягідної продукції з урахуванням вологовмісту продукту.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4502
Розташовується у зібраннях:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.