Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4457
Назва: Механізація переробки і зберігання плодоовочевої продукції: навчальний посібник
Автори: Дацишин, О. В.
Гвоздєв, О. В.
Ялпачик, Ф. Ю.
Рогач, Юрій Петрович
Рогач, Юрий Петрович
Rohach, Yurii
Ключові слова: транспортні засоби;калібрування плодів і овочів;обладнання для обробки сировини;обладнання сокового виробництва;плодоовочева продукція;переробка плодів і овочів;консервне виробництво;зберігання плодоовочевої продукції;сховища плодоовочевої продукції
Дата публікації: 2003
Видавництво: Мета
Короткий огляд (реферат): Описано засоби механізації переробки та зберігання плодів і овочів з урахуванням найновіших досягнень науки і техніки. Розглянуто конструкції і принципи дії машин, апаратів та обладнання потоково-технологічних ліній переробки плодоовочевої продукції.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4457
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.